A Moto Morini bejelenti, hogy együttműködik a pilótával, Luca Marcotullival egy kalandkurzus ciklusban

2022. júl. 3. | Egyéb kategória

A Moto Morini együttműködik a bergamói versenyzővel, Luca Marcotullival az Advenuring Experience képzési ciklusban, amelyet 2022 márciusától az év végéig tartanak.

Luca Marcotulli, az 1989-ben Bergamóban született enduro versenyző egészen fiatalon kezdte motoros kalandját, majd 2008-ban csatlakozott az Olasz Motoros Szövetség olasz csapatához, mint profi versenyző. Palmarès-ei számos trófeát nyernek a főbb hazai és nemzetközi enduro versenyeken. 2016-tól enduro, maxi enduro és ikerhengeres versenyzők edzőjeként kezdte tevékenységét.

Marcotulli a Moto Morini által biztosított exkluzív X-Cape 650cc-t fogja használni a kurzusokhoz, amelyet havonta 9 edzési tapasztalatra osztanak, és minden alkalommal különböző helyszíneken. Az első találkozó a március 18. és 20. közötti hétvégére van kitűzve Toszkánában.

Ezek a tanfolyamok a terepvezetés minden olyan kedvelőjének szólnak, bármilyen szinten, akik szeretnék fejleszteni technikai tudásukat és átélni a tudatos kalandozás élményét.

Ez az együttműködés megerősíti a Moto Morini elkötelezettségét és figyelmét, hogy felhívja a versenyzők figyelmét a biztonságos vezetésre, különösen off-road környezetben. Ezért döntöttek úgy, hogy támogatják ezeket a tréningeket, tapasztalt profi versenyzők részvételével, akik átadják a motorosoknak legjobb gyakorlataikat és előrelátásaikat, hogy óvatosan, de a szórakozás feladása nélkül vezessenek.

Alberto Monni , a Moto Morini alelnöke beszél:

„Luca Marcotulli több mint tapasztalt enduro-lovas és szenvedélyes profi edző. Büszkék vagyunk rá, hogy az X-Cape-ünket fogja használni a kurzusaihoz. 

A motoros élmény élvezetesebb, ha ismeri a járművet, ezért úgy gondoljuk, hogy ez egy értékes lehetőség a kalandok szerelmeseinek.”

Luca Marcotulli enduro versenyző és edző válaszol:

„A Moto Morini X-Cape 650cc a tökéletes jármű az edzéseimhez. Ez egy sokoldalú, szórakoztató és kényelmes crossover, amely alkalmas az új kalandrajongóknak, akik off-road élményekre vágynak. Ezért örülök, hogy együttműködhetek ezzel a történelmi márkával, mert elfogadom filozófiáját: mélyen hiszek a tudás és a biztonságos vezetés értékében a maximális élvezet érdekében.

Ha meg szeretné tudni a közelgő Adventuring Experience események időpontját és helyszínét, kövesse Luca Marcotulli ( @luca.marcotulli ) és Moto Morini ( @motomorini.eu ) Instagram csatornáit.