Moto Morini és TEXA együttműködés

2022. júl. 3. | Egyéb kategória

ERŐS EGYÜTTMŰKÖDÉS OLASZORSZÁGBAN A KERÉKPÁRDIAGNOSZTIKAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ

A Moto Morini, a történelmi motorkerékpár-gyártó cég és a TEXA, a járműdiagnosztikai eszközök gyártásában Európa-szerte vezető olasz cég jelentős partnerségben egyesül.

Valójában ettől az évtől a Morini hivatalos márkakereskedőinek és műhelyeinek hálózata TEXA rendszereket alkalmaz a BIKE diagnosztikához való hozzáféréshez és karbantartási tevékenységek elvégzéséhez a márka motorkerékpárjain, beleértve az Adventure X-CAPE 650cc-t.

A használatban lévő eszköz a Navigator TXB Evolution lesz , valamint az IDC5 BIKE szoftver ad hoc verziója – dedikált járműflottával – a meghibásodások azonosítására és javítására, valamint a fedélzeti elektronika normál karbantartási és ellenőrzési eljárásainak elvégzésére. .

Egy 100%-ban olasz együttműködés , amely megerősíti a Moto Morini erős kötődését a Made in Italy kiválóságaihoz, és megerősíti a TEXA vezető szerepét a motorkerékpár-diagnosztikai szektorban – ez az elsőség, amely 2001 óta szilárdan megszilárdult, amikor a cég piacra került. mint az első cég, amely a területen foglalkozott.

A Moto Morini a TEXA-hoz csatlakozva – amely már erős partnerkapcsolatban más motorkerékpár-gyártókkal – ismét bizonyítja szolgáltatásának minőségét, teljes körű támogatást és maximális hatékonyságot garantálva ügyfelei számára a teljes termékvonalon.

Alberto Monni, a Moto Morini vezérigazgató-helyettese beszél:

„A Moto Morini hozzáadott értéke a jól ismert olasz márkákkal való figyelemreméltó együttműködéseken alapul – csak néhányat említek, mint például a Brembo, a Pirelli és a Marzocchi. A TEXA diagnosztikai tevékenységekkel foglalkozó partnerünkként való megerősítése sokkal többet jelent, mint megállapodás: ez a professzionalizmus, a tehetség és a mélyreható műszaki tudás ígérete, amelyet mi – maga a TEXA támogatva – kínálunk ügyfeleinknek.

Mario Giacomella, a TEXA kerékpáros és tengeri termékmenedzsere kijelentette:

„A tekintélyes márkák mellett, amelyek már évek óta megerősítik a belénk vetett bizalmukat, minden bizonnyal nagyon fontos számunkra egy olyan híres, történelemben gazdag márka, mint a Moto Morini . A motorkerékpár-diagnosztika területe, amely már több mint húsz éve igazi előfutárnak tekintett bennünket, az elektronika szempontjából rohamosan fejlődik, és biztos vagyok benne, hogy sok más megelégedést is tud majd okozni.