Belépés a cruiserek világába

A Calibro a Moto Morini újbóli belépését jelképezi az egyedi motorkerékpárok piacára, egyedi dizájnt kínálva a stílustudatos motorosok számára jellegzetes „amerikai” stílusú megjelenéssel. A kaliforniai terjeszkedést követően a Moto Morini belevágott egy új projektbe, amely elszakad az általuk gyártott tipikus motorkerékpár-szabványoktól. A Calibro az Európai Style Center terméke, amelyet a Moto Morini olasz csapata dolgozott ki és tervezett meg.

A Calibro név, vagy angolul Caliber, ennek az új Moto Morini motorkerékpárnak a lényegét foglalja magában: egy olyan motor, amely egyensúlyt teremt a mindennapi élet és a motorozás igazi szelleme között.

A kéthengeres motort átdolgozták, hogy kellemes vezetési élményt, zökkenőmentes működést és egyszerű karbantartást biztosítson. A nyugodt cruiser vezetési pozíció testreszabható a lábtámaszok beállításával. A Calibro felfüggesztési beállítása a mozgékonyságra és a precizitásra törekszik. Az acél váz és a hátsó iker lengéscsillapítók kiegészítik a Calibro klasszikus dizájnját.
A tágas, levehető hátsó résszel rendelkező ülés kontrasztos varrással és opcionális hátsó burkolattal rendelkezik az esztétikai megjelenés érdekében. Az ülésmagasság 28,3 hüvelykben van beállítva a kényelem érdekében. Az analóg és digitális kijelzők megjelenítik a legfontosabb információkat, beleértve az üzemanyagszint- és sebességjelzőt is. Az ergonomikusan kialakított kormány, a karok és a kapcsolóberendezések javítják a vezetési élményt. A Calibro maximális teljesítményű és korlátozott 35 kW-os változatban is elérhető lesz. Az üzemanyag-takarékos motor ideális társ a legkülönfélébb helyzetekben.
Aranykerekű kiadás