Motoros lét új világa

Az X-CAPE a Moto Morini stílusú Adventure: sokoldalúság, szórakozás és kényelem egy futurisztikus, szemet gyönyörködtető megjelenésben. A 19″-es első kerék és a nagy, 50 mm átmérőjű, állítható első villa meglepő úttartást garantál, így éppúgy alkalmas utakon, mint terepen.

A nagy nyereg, amely az utasok számára is kényelmes, mindössze 845 mm-re van a talajtól, de tökéletesen ergonómikus és kényelmes a magasabb motorosok számára is.

A nagy, 7”-es TFT műszerfal – a piacon a legnagyobbak között – hozzáférést biztosít az összes szükséges információHOZ, mind a kalandos felfedezőtűrák, mind a kaotikus városi közlekedés közben.

Az egy kézzel állítható szélvédő, az utazótáskák bőséges fogantyúival, valamint a teljes LED-es fényszórók határozottan kiváló alapfelszereltségnek bizonyulnak.

Nem hiányoznak az olyan alapvető kiegészítők, mint a hátsó dobozok, a bukócsövek vagy a fűtött kormány, amik nélkülözhetetlenek egy igazi kalandos túramotorozáshoz. A motorkerékpár standard vagy limitált 48 LE-s változatban kerül forgalomba egy rendkívül megbízható motorral. Tökéletes mindazoknak akik hűséges, fáradhatatlan társat keresnek.

A kapcsolható ABS-sel ellátott fékrendszert a Brembo biztosítja. A Marzocchi villák teljesen állíthatóak. A Pirelli Scorpion Rally STR abroncsok pedig szinte nélkülözhetetlenek a motorozás maximális élvezéséhez.

Elérhető színek

Vörös szenvedély

Vörös szenvedély

Füstös antracit

Füstös antracit

Carrara fehér

Carrara fehér

Aranykerekű kiadás

Aranykerekű kiadás

Kiegészítők

Megrendelés

Az X-Cape 650-es modellje már elérhető!
A küllōs kerekű kiadás jelenleg  bruttó € 7.690.-
(Az árak bruttó árak, nem tartalmazzák a magyarországi forgalomba helyezés költségeit.)

Megrendeléshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken vagy az alábbi űrlapon keresztül!